Voordelige tuinhaard

jip wooninspiratie 0 Comments

Een voordelige tuinhaard

De algemene opvatting dat een tuinhaard een hele aanslag is op uw portemonnee, hoeft niet altijd te kloppen. Dat heeft u misschien al geconstateerd als u op onze webpagina heeft rondgekeken. Net zoals met vakanties, boodschappen, uit eten gaan in een restaurant en nog veel meer dingen, heeft u uw uitgaven bij de aanschaf van een tuinhaard geheel in eigen hand. Meer extra’s en mogelijkheden betekenen logischerwijs een hoger kostenplaatje. Op onze webpagina kunt u gebruik maken van een handig zoeksysteem. Niet alleen kunt u uw zoekopdracht verfijnen door middel van de categorieën merk en prijs, ook kunt u aangeven welke extra’s u graag zou willen hebben. Bijvoorbeeld een barbecuerooster, stijlvolle vuurkorf of een aslade.

Alle informatie over tuinhaarden vindt u hier

Momenteel is de prijs van onze goedkoopste tuinhaard €69,95. Dat is dus helemaal geen gek bedrag als u zich bedenkt dat u hier jarenlang plezier van kunt hebben, zowel in de zomer als tijdens de koudere seizoenen. Ziet u zichzelf al heerlijk buiten zitten, genietend van de frisse avondlucht? Om u te helpen in uw keuzeproces, zetten we graag wat tuinhaarden voor u op een rijtje. In ons team werken specialisten die zich al jaren bezighouden met deze specifieke productgroep. Alle informatie waar u naar op zoek bent, wordt u binnen één muisklik gepresenteerd!

Potkachel Small

Laten we meteen beginnen met een van de goedkoopste tuinhaarden. Deze is heeft een prijs van €89,95 en is de afgelopen jaren onverminderd populair geweest. Tot op de dag van vandaag zien veel tuinbezitters in deze tuinhaard het perfecte item om zich het hele jaar aan te warmen. Misschien komt het door de scherpe prijs, maar vlak ook zeker zijn design niet uit. De potkachel heeft een tijdloos ontwerp en past binnen elke type tuin. De tuinhaard is vervaardigd van staal en ingespoten met een beschermende verflaag zodat u er nog langer van kan genieten. Voor niet al teveel geld kunt u dus talloze avonden verwarmen!

Buitenkachel – Corten met houtopslag – S

Deze buitenkachel is het ultieme voorbeeld van een tuinhaard die voordelig is, zonder daarvoor aan karakter in te boeten. Het ontwerp is asymmetrisch en het materiaal dat is gebruikt, is Cortenstaal. Zoals u weet een erg sterke staalsoort die lang meegaat. Zelfs vele malen langer dan gewoon staal. Daarnaast heeft Cortenstaal ook nog eens zijn typerende oranjebruine roestkleur. U zult dan ook niet gauw vermoeden dat deze tuinhaard slechts €124,95 kost. Bovendien is hij ook nog eens voorzien van een extra toevoeging: een houtopslag. Zo ziet u maar dat u bij een zoektocht naar een voordelige tuinhaard niet per definitie veroordeeld bent tot de simpelste variant.

Tuinhaard Moon and Stars

En dan de tuinhaard Moon and Stars. Behalve een voordelige, ook nog eens een extra leuke keuze voor wie kinderen heeft. In het staal zijn namelijk maantjes en sterretjes uitgekerfd, die ’s avonds de donkere vloer in de tuin op een originele manier doen oplichten. Kinderen zullen het fantastisch vinden en hier uren naar kunnen kijken. Maar ook voor uzelf is het natuurlijk leuk. Een extra voordeel is het barbecuerooster dat hierbij hoort. Zo kunt u het warme ontspannen in de tuin combineren met nog een fijne bezigheid: eten! En u hoeft daarna niet een barbecue én een tuinhaard schoon te maken. De poetsklus blijft beperkt tot slechts één apparaat. En eigenlijk is het niet eens poetsen te noemen. Deze voordelige tuinhaard van €129,95 laat zich namelijk makkelijk schoonmaken.

Tuinhaard Pisa

De naam van deze voordelige terrashaard doet u waarschijnlijk direct denken aan de scheve toren in Italië. En daar heeft hij dan ook wel iets van weg. Maar met zijn scheve uiterlijk houdt de vergelijking met de Toren van Pisa dan ook wel op. De Italiaanse toren vroeg om strenge aanpassingen om weer veilig te worden. De tuinhaard Pisa staat echter sterk op zijn vier poten en is erg veilig in zijn gebruik. De vorm van dit ontwerp van fabrikant SenS-Line is het beste te beschrijven als ietwat gebogen en is aan de bovenkant wat smaller dan de bodem. De prijs is €139,95. Deze voordelige haard is anderhalve meter hoog en heeft een ruime plek voor het haardvuur. U kunt dus gegarandeerd een goed vuur stoken en uw tuin en uzelf aangenaam verwarmen.

 

 

 

 

Laat een bericht achter