Vogelhuisjes.nl

jip wooninspiratie 0 Comments

Vogels hebben het in de huidige tijd van verstedelijking steeds moeilijker met het vinden van de juiste broedplaats. Een vogelhuisje, ook wel nestkast of broedkast genoemd, is een uitstekende vervanger voor veel oorspronkelijke broedplaatsen van vogels. Niet alleen help je daardoor met een vogelhuisje de natuur, het is ook nog eens dé perfecte manier om de tuin op te fleuren. Twee vliegen in een klap dus!

Vogelhuisjes.nl – Dé specialist in vogelhuisjes, voederhuizen en vogelvoer

Vogelhuisjes zijn online bij veel partijen verkrijgbaar. Echter is het van belang dat je niet bij een cowboy op de markt een vogelhuisje aanschaft. Dit zijn vaak vogelhuisjes van een lagere kwaliteit, niet geliefd onder de vogels of waarvan de medewerkers totaal geen productkennis hebben.

Bij Vogelhuisjes.nl is dit anders. Niet alleen pretenderen zij de specialist te zijn, met hoge kwaliteit, productkennis en eigen voorraad, zijn ze ook daadwerkelijk dé specialist.

Elk vogelhuisje wordt uitvoerig getest op verschillende aspecten, waaronder kwaliteit en duurzaamheid. En duurzaam zijn ze, ongeveer 90% van alle vogelhuisjes wordt gemaakt van hoogwaardig FSC gecertificeerd hout.

Wanneer je op zoek bent naar vogelhuisjes , voederhuis of bijvoorbeeld een insectenhotel, ben je bij vogelhuisjes.nl aan het juiste adres!

Zie hieronder een kleine greep uit het assortiment vogelhuisjes, voederhuizen en huisjes voor diverse overige tuindieren.

Laat een bericht achter