InstaMood – Laat je inspireren

jip wooninspiratie 0 Comments

 

We komen ze nog wel eens tegen. Interessante websites waar eigenlijk iedereen wel iets aan heeft. InstaMood is zo’n club. Eigenwijs als ze zijn, is de website net even anders dan je gewend bent.

InstaMood – Laat je inspireren

De slogan van InstaMood vertelt eigenlijk precies waar het bij hen allemaal om draait: inspiratie opdoen. Op internet bestaan er tal van tuin en huis inspiratie platformen, maar InstaMood is net even anders.

Bijna iedereen is bekend met Pinterest, maar voor diegene die deze machtige inspiratiesite niet kent een korte uitleg. Pinterest is een prima platform waar iedereen woonkamerinspiratie, badkamerinspiratie of tuininspiratie op kan doen. Je kunt eenvoudig inspiratie “pins” afbeeldingen plaatsen en in  je eigen moodboard presenteren aan anderen. Super tof allemaal, maar wanneer er een pin wordt geplaatst van een super gelikte design keuken, staat er natuurlijk niet vermeld wie zo’n zelfde design droomkeuken kunnen laten realiseren. Bij hen gaat dit net iets verder…

Even een voorbeeldje. Je hebt op het iM platform een inspiratie foto gezien van een woonkamer metamorfose en jij precies zo’n metamorfose willen hebben. Nu is het bij hen mogelijk om direct met het bouwbedrijf in contact te komen die de woonkamer metamorfose heeft gerealiseerd. Een één op één uitvoering dus.

Wat vind je op InstaMood?

Op InstaMood.nl staat het werk van enkel professionele vakmensen die eerder met het bijltje hebben gehakt. Je vindt onder andere werk van professionele timmermannen, bouwbedrijven, hoveniers, sanitaire installatiebedrijven en interieur designers.

Laat een bericht achter