Brownies bestellen?

jip wooninspiratie 0 Comments

Brownie bestellen? Bestel direct de brownie box met 12 brownies

Brownies bestellen is ècht eenvoudig op thebrowniebox.nl. Er passen maar liefst 12 brownies in een browniebox! Je kunt de 4 lekkerste smaken kwijt in de doos. Van elke smaak ontvang je dan 3 stuks. En je kunt uiteraard ook gewoon 12 stukken van dezelfde smaak kiezen.

Persoonlijk kaartje

Een persoonlijke tekst is natuurlijk hartstikke fijn om te ontvangen! Daarom pakken we ook altijd eerst het kaartje uit de envelop voordat we het cadeau uitpakken. Bij elkaar maakt dat het plaatje helemaal compleet. En dat is precies de reden dat we een extra optie hebben toegevoegd aan de box. Je kunt namelijk zelf een kaartje maken die we bij de box doen! Op de voorkant kun je kiezen voor een tekst van ons of voor een foto die je zelf kunt uploaden. De tekst op de achterkant typ jij in, en wij schrijven het op het kaartje, met de hand! Wij vinden namelijk dat handgeschreven kaartjes de beste kaartjes zijn. En don’t worry: ons handschrift is mooi én leesbaar.

Verschillende smaken

In ons assortiment hebben we momenteel 9 heerlijke smaken waar je uit kunt kiezen:

  1. Originals
  2. Pindakaas
  3. Kokos Blondie
  4. Oreo
  5. Oreo Mint
  6. Double Chocolates
  7. Hazelnoot
  8. Stroopwafel
  9. Walnoten

Choco’s sparen

Als je een brownie box bestelt krijg je meer dan alleen brownies. Bij een bestelling spaar je namelijk ook Choco’s! Bij een bestelling van €12,50 krijg je 13 Choco’s.
Als je bij elkaar 100 Choco’s hebt gespaard, krijg je van ons €7,50 korting op jouw volgende bestelling!

Als je deze box bestelt krijg je 21 Choco’s! Deze kun je terugvinden op jouw account.

Verzending

Wij maken en verzenden alles vers. Dit houdt in vóór 23.00 besteld, de volgende dag verzonden. De box wordt bezorgd per brievenbuspost. De kans is echter wel aanwezig dat het een klein beetje vertraging oploopt, deze kans is namelijk altijd aanwezig bij post. Je kunt daarom altijd beter een verzenddatum kiezen dan een bezorgdatum.

Wil je zeker weten dat de box op de juiste dag arriveert adviseren wij om gebruik te maken van uitgesteld verzenden. Is de verjaardag (of andere speciale dag) over een aantal dagen, weken of zelfs maanden? Dan kun je de bestelling nu al plaatsen en wij maken de rest helemaal in orde. Want een goed begin is immers het halve werk!

In eerste instantie leveren wij enkel in Nederland. Wil je toch buiten Nederland een box laten leveren? Mail dan naar info@thebrowniebox.nl en wij gaan ons best doen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor spoedbestellingen kun je ons ook mailen naar info@thebrowniebox.nl.

Let op huisdieren

Onder andere honden kunnen niet tegen het eten van chocolade, het is zelfs giftig voor ze! Denk daarom even goed na als je een box bestelt. Heeft de ontvanger huisdieren thuis lopen? Geef dat dan even bij ze aan, dat voorkomt dat de hond bijvoorbeeld de brownies opeet.

Levertijd

Als je jouw bestelling plaatst vóór 23.00 dan is de regel dat het de volgende dag verzonden wordt. Dit in verband met de versheid van de brownies. De box wordt verzonden per brievenbuspost, dus houd altijd rekening met vertraging. Check ook op PostNL eventjes de eisen voor jouw brievenbus, tip van ons!

Laat een bericht achter